Equi Habitat® Kids

De Equi Habitat® KIDS middag is speciaal voor alle jongens en meiden die dol zijn paarden en alles willen leren wat er over paarden te weten valt. Voor deze jongens en meiden staat niet het paardrijden op nr 1, maar het hele wezen paard. Ben jij zo een jongen of meid, of ken jij zo een jongen of meid? Lees dan zeker verder!

Wat gaan we doen

Deze middag leren de kinderen meer over het paard en zijn natuurlijke  leefomgeving. Ze gaan ontdekken wat er nodig is om een paard gezond te houden. We onderzoeken daarvoor de natuurlijke behoeften van een paard.

  • Hoe leeft het wilde paard?
  • Wat zijn de natuurlijke behoefte van een paard?
  • Waarom ziet een paard eruit zoals het eruit ziet?
  • Hoe werkt het lichaam van een paard?
  • Op welke manier verschilt het leven van je lievelingspony van het leven van wilde paarden?

Dat doen we op een speelse en praktische manier. We gaan niet de hele middag stilzitten maar vooral veel zelf ervaren.

Voor wie 

De Equi Habitat® KIDS middag is voor leergierige paardenmeisjes en -jongens van 9 t/m 12 jaar die gek zijn van paarden. Niet zo zeer van paardrijden, maar op de eerste plaats van het wezen paard. 

 

Totaal: € -

Waar en wanneer

De Equi Habitat® KIDS middag vindt plaats in De Paardentuin in Winssen op woensdagmiddag 10 aug van 13:30 tot met 16:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur). Adresgegevens worden verstrekt na aanmelding. 

Deelname

Deelname kost €50,- per kind met begeleider. Dit is inclusief drinken, lekkers en een cadeautje om het leven van je lievelingspony te verrijken. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Je ontvangt ter zijner tijd ook een factuur.

Tijdens de Equi Habitat® KIDS middag kunnen foto's en opnames worden gemaakt ter promotie van het evenement. 

geoznde pony snackbal

Foto van Gezonde Pony. De webwinkel voor ponyeigenaren!