Adviesmogelijkheden

Krabbelen en Babbelsessie

Nodig me uit voor een 'Krabbelen en Babbelen' sessie op jouw eigen locatie. Samen verkennen we het terrein en inventariseren we wat reeds aanwezig is. Zo worden de kracht- en knelpunten van het terrein inzichtelijk. Ik raad je aan om pen en papier bij de hand te hebben zodat je alle informatie kunt noteren.  Terug binnen aan de keukentafel maken we een potloodschets. Hiervoor gebruiken we een luchtfoto van het perceel op schaal, die ik voor je voorbereid en meebreng. Zo een eerste opzet in hoofdlijnen kan, indien gewenst, uitgewerkt worden tot een digitaal ontwerp.

QuickScan

Wil jij gebruik gaan maken van onze ontwerp-service? Nodig me dan uit voor een 'QuickScan' sessie op jouw eigen locatie. Tijdens deze adviessessie doen we het voorwerk voor een ontwerptraject. We gaan in gesprek om elkaar beter te leren kennen en al jullie wensen inzichtelijk te krijgen. Vervolgens vindt een terreinverkenning plaats om te inventariseren wat reeds aanwezig is. Zo worden de kracht- en knelpunten van het terrein inzichtelijk. Met de drone wordt (indien nodig) een photomapping uitgevoerd die dient als actuele ontwerp ondergrond. Aan de hand van alle informatie maken we een offerte voorstel. Geef je daarop akkoord, dan ontvang je een cashback op de QuickScan.

 

Reiskostenvergoeding

De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,50 / km. Bij meer dan één uur totale reistijd (retour), wordt ook een reistijdvergoeding gevraagd. De reistijdvergoeding bedraagt € 30,- per uur. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Een afspraak maken?

Neem contact op via het contactformulier.

Afspraken zijn mogelijk op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur.