Activiteiten

Kennissessie

Breng een bezoek aan De Paardentuin. Sluit aan bij een kennissessie en laat je een ochtend informeren en inspireren. We beginnen met een korte presentatie, opgevolgd door een rondleiding door het Equi Habitat®. Tijdens een kennissessie:

  • Maak je kennis met Laura en Paardentuinen als adviesbureau.
  • Krijg je inzicht in het Equi Habitat® concept.
  • Doe je veel inspiratie op.

 

Kennissessie_6659
IMG_0416

Adviessessies 

Paardentuinen biedt verschillende adviessessies aan. Maak een privé afspraak in De Paardentuin of jouw eigen locatie om advies te krijgen bij de inrichting van jouw paardenparadijs. Een adviesgesprek kan gebruikt worden om al je vragen af te vuren waar je mee zit. Je kunt een adviesgesprek ook gebruiken om je eigen gemaakte ontwerp te toetsen of te laten verrijken met nieuwe ideeën.  Ik kijk met je mee om te zorgen dat je geen belangrijke zaken over het hoofd hebt gezien, of jouw gemaakte keuzes functioneel en veilig zijn, of de beplanting past bij de bodem en de streek en of je de karakteristieken van het landschap voldoende waarborgt. Met behulp van een potloodschets pas ik je ontwerp aan. Lees meer.

 

Cursus ontwerp je eigen paardenparadijs

Vertaal de wirwar van ideeën in je hoofd naar een concreet plan met de cursus 'Maak jouw paardenparadijs'. Binnen de online leeromgeving leer je alles wat je moet weten om de aanleg van jouw paardenparadijs tot een succes te maken.  In je eigen tempo ga je aan de slag met de lesstof. Je werkt aan jouw ontwerp wanneer je geïnspireerd bent. Tijdens de praktijkdagen doe je veel inspiratie op en kun je jouw ontwerp voorleggen aan Laura Knoops Paardentuinen en Diana Dam Heemtuin Hippique. Klik hier voor meer informatie.

 

IMG_6492
0546_LOW

Masterclass

Liever een dagcursus volgen? Ook dat kan! Volg een verdiepingsdag om een dag bij te leren over een specifiek onderdeel van het Equi Habitat®. Deze dagen zijn geschikt voor paardenhouders die al een ontwerp, paddock of tracksysteem hebben en dit graag willen verrijken. Sommige lesdagen worden gegeven door gastdocenten. Lees meer.